Oproep aan kunstenaars (alle disciplines)

Door: Ab Jenema

IJMOND -  Het (gratis) Havenfestival IJmond  wordt dit jaar gehouden in Juni, op zaterdag 29 Juni van 12.00 tot 17.00 uur en zondag  30 Juni van 12.00 tot 17.00 uur. In een bijzondere binnenlocatie kunnen wij met 7 tot 9 kunstenaars exposeren. Kijk op www.havenfestivalijmuiden.nl hoe goed het er in voorgaande jaren uitzag.

Dit jaar zijn er ook een aantal kraampjes te huur. Meer informatie en een bezoek aan de locatie volgt nadat je je hebt aangemeld. Alvast enkele details voor je agenda:

We richten in op vrijdagmiddag 28 juni na  14.00 uur en ruimen uit op zondag 23  juni vanaf 17.10 uur. De auto´s mogen zondagavond pas het terrein op nadat de straat is vrijgegeven. Het is de bedoeling dat je dit weekend zelf aanwezig bent.

Het thema is "DUURZAAMHEID", het liefst moet een van je werken daarnaar verwijzen.

Meldt je aan bij Kunst op de Kade . Gebruik hiervoor mailadres: [email protected]

Voor de ballotage geef je je website adres door. Heb je geen website stuur ons dan 3 foto's van je werk met vermelding van techniek en formaat.

Inschrijven kan vanaf nu. Je hoort z.s.m. doch  uiterlijk  1 juni  of je gekozen bent.

Voor deelnemende kunstenaars aan de expositie zijn geen kosten verbonden wel wordt een kleine borg gevraagd die je weer terugkrijgt nadat alles weer keurig is achtergelaten.

Deelname aan de expositie staat ook open voor diegene die niet in de IJmond wonen maar wel affiniteit hebben met het onderwerp.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met een groepje deel te nemen

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing