Oproep aan kunstenaars (alle disciplines)

Door: Ab Jenema

IJMOND - Het (gratis) Havenfestival IJmond  wordt dit jaar gehouden in juni op zaterdag 23  juni van 12.00 tot 17.00 uur en zondag  24 juni van 12.00 tot 17.00 uur. In een bijzondere binnenlocatie kunnen wij met 6 tot 8 kunstenaars exposeren. Kijk op www.havenfestivalijmond.nl hoe goed het er in voorgaande jaren uitzag. Meer informatie en een bezoek aan de locatie volgt nadat je je hebt aangemeld.

Alvast enkele details voor je agenda:

We richten in op vrijdagmiddag 22 juni na  14.00 uur en ruimen uit op zondag 23  juni vanaf 17.10 uur. Het is de bedoeling dat je dit weekend zelf aanwezig bent.

Het thema is NOORDZEEVIS, tenminste een van je werken moet daarnaar verwijzen.

Meldt je aan bij Kunst op de Kade . Gebruik hiervoor mailadres: [email protected]

Voor de ballotage geef je je website adres door. Heb je geen website stuur ons dan 3 foto's van je werk met vermelding van techniek en formaat.

Inschrijven kan vanaf nu . Je hoort z.s.m. doch  uiterlijk  1 juni  of je gekozen bent.

Voor deelnemende kunstenaars aan "NOORDZEEVIS " zijn geen kosten verbonden wel wordt een kleine borg gevraagd die je weer grotendeels terugkrijgt nadat alles weer keurig is achtergelaten.

Deelname aan NOORDZEEVIS " staat ook open voor diegene die nĂ­et in de IJmond wonen maar wel affiniteit hebben met het onderwerp.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met een groepje deel te nemen

 Kunst op de Kade

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing