Optreden band 'Eland' tijdens zesde Smaakmarkt

Door: Bos Media Services

WIJK AAN ZEE - Op vrijdag 7 augustus 2015 komt de country-, folk- en soulband 'Eland' naar de Smaakmarkt. Het optreden laat zich omschrijven als een rit in een pickup truck door Down South America. In elke stad en in elk gehucht gaan de bandleden op zoek naar de muzikale parels die verborgen liggen onder de mainstream. 

Zo heeft 'Eland' haar repertoire bij elkaar gesprokkeld. Van The Be Good Tanya's naar Steelers Wheel via The Old Medicine Crow Show door naar Ben Harper, de bezwerende wereld van Tom Waits en de opbeurende woorden van de Statler Brothers. De band is in staat om je tijdens het optreden het gevoel te geven mee te liften in die pickup, te dansen in de plaatselijke honkytonk en weg te dromen cruisend door de Canyons. Bezetting: Hella Eland (zang), MIlly de Groot (zang), Marc Kamsma (banjo), Arnold van den Outenaar (gitaar), Josse Sharrard (drums). Bassist Tom Clarke kan er dit keer niet bij zijn.

Zoals 'Eland' zijn repertoire bijeengesprokkeld heeft, zo kan de bezoeker van de Smaakmarkt op culinair gebied gaan sprokkelen. Natuurlijk zijn er de Amerikaanse hamburgers, spareribs, hotdogs en andere BBQ-specialiteiten. Maar de Smaakmarkt gaat verder de wereld in met loempia's, sateh, wontons, wokgerechten, lasagna, pizza's, tapas, Turkse dönner, fish and chips, garnalen, Franse kaas, Hollandse poffertjes en nog veel meer lekkere verrassingen. Het zal weer moeilijk worden om uit al dit heerlijks te moeten kiezen.

Voor de kinderen is er een speciale hoek met schminken en een springkussen. Op het wagentje met pony Fleur kan er weer een rondje om de kerk gemaakt worden. De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van het Toeristisch Informatie Punt (TIP) en de Stichting Activiteiten Wijk aan Zee (SAWAZ), in samenwerking met Cultural Village en wordt financieel ondersteund door het aanjaagfonds ondernemersklimaat van de gemeente Beverwijk. Wie de laatste nieuwtjes wil weten kijkt op www.facebook.com/smaakmarkt en verder vind je veel informatie op www.smaakmarkt.com.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing