Optreden Je Band Zelf op de smaakmarkt

Het Amsterdamse trio Je Band Jezelf

WIJK AAN ZEE - Vandaag is er opnieuw een Smaakmarkt op het Julianaplein in Wijk aan Zee. Deze keer wordt de muzikale omlijsting verzorgd door de groep Je Band Zelf. De Amsterdamse groep speelt covers waar een jazzy sausje overheen wordt gegoten. Van Racoon tot Roberta Flack, door naar I Am Kloot en van Jack Black naar Florence And The Machine. Het geheel geserveerd met veel enthousiasme. Een goed concept om de Smaakmarkt weer te doen slagen.

De Smaakmarkten op het Julianaplein in Wijk aan Zee zijn een waar publiekssucces. Iedere week groeit het bezoekersaantal. Honderden mensen uit het dorp en de omgeving komen wekelijks op vrijdagavond naar de markt. Met een plein vol mensen is de sfeer er opperbest. Een ruime keuze uit verschillende hapjes en drankjes zijn beschikbaar uit alle delen van de wereld. Vis, vlees of vegetarisch op de Smaakmarkt is het er. Voor de kinderen is er weer een springkussen zodat ze even lekker uit hun bol kunnen gaan.

Het belooft weer een mooie Smaakmarkt te worden, waar allerlei producten en initiatieven bij elkaar komen. Een gezellige avondmarkt  om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje met live muziek en een attractie voor de kinderen.

De Smaakmarkt op het Julianaplein in Wijk aan Zee is tot en met 24 augustus iedere vrijdagavond en start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Het is een gezamenlijk initiatief van De TIP (Toeristen Informatie Punt) Wijk aan Zee en SAWAZ (Stichting Activiteiten Wijk aan Zee) met ondersteuning van de gemeente Beverwijk. Zie ook: www.tipwijkaanzee.nl/events/smaakmarkt-met-muziek-van-je-band-zelf

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing