Optreden Klerkx & The Secret in Camille

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Op zondag 16 december speelt Klerkx & The Secret in cultureel café Camille. Rob Klerkx is al een aantal jaar de creatieve spil van de groep. De veelzijdige muzikant en singer/songwriter bracht met zijn collectief op 20 april jl. zijn vierde cd uit met de titel ‘Final Desire’. “Dit album beschrijft mijn reis in het diepe verlangen om vanuit mijn hart te schrijven, te zingen en te musiceren. Onvermijdelijk kom je in zo’n proces terecht bij jezelf,” aldus Klerkx.

Centraal blijft de stem van Rob Klerkx die we kunnen als drummer van de band Moke, maar als songwriter nu ook een duidelijk statement neerlegt.

Een journalist schreef vorig jaar een lovende recensie over een liveoptreden van Klerkx & the Secret: ‘er werd groots en meeslepend muziek gemaakt; elk nummer kende vanavond een duizelingwekkende diepgang en aan alles merk je dat het bij Klerkx & the Secret onderhuids broeit. Hopelijk is dit een gevoel van urgentie om nog meer mooie, veelzijdige en meeslepende muziek te maken.’ De journalist in kwestie wordt met ‘Final Desire’ op zijn wenken bediend. Het album is groots en meeslepend als een bergetappe die je tot het uiterste dwingt, maar die je na de overwinning keer op keer weer beklimt.

Aanvang van het optreden is om 15:00 uur, de entree is gratis. Cultureel café Camille is gevestigd aan Kerkstraat 27.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing