Optreden 'Re-Load' in cultureel café Camille

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De band Re-Load treedt op zaterdag 27 juni 2015 op in cultureel café Camille. De formatie brengt een avondvullend programma met covers van onder meer Red Hot Chili Peppers, Green Day, Pearl Jam, Kings of Leon, Golden Earring en Black Sabbath. 

De meeste bandleden zaten nog op de basisschool toen ze onder de vleugels van de Muziekschool Heemskerk met de band begonnen. Inmiddels allemaal rond de 16 hebben ze al op vele podia van festivals en kroegen hun muzikale kwaliteiten laten horen. Onder begeleiding van Hans Chialastri, onder meer bekend van de Popcursus Presentatie Heemskerk, wordt er gewerkt aan eigen nummers. De ambitie ligt ook in het uitbreiden van het repertoire met nog meer geweldige meezingers zodat de optredens een nog groter feest worden.

De band bestaat uit Tim Bruisschaart (lead vocals), Rick van Wilsem (gitaar), Tim Nijman (gitaar), Sergio Bulte (gitaar), Jochem Welboren (bas) en Brian van Duivenvoorde (drums, backing vocals). Het optreden begint om 21:30 uur en de toegang is gratis. Cultureel café Camille is gevestigd aan de Kerkstraat 37.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing