Ouderavond over schuldpreventie in stadhuis

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op woensdag 24 juni 2015 wordt in het stadhuis een avond over schuldpreventie georganiseerd voor ouders van pubers. Hoe voorkom ik het eeuwige gezeur van mijn puber over geld? Hoeveel kleedgeld kan er worden gegeven? Is het voor een jongere verstandig om te lenen of eerst te gaan werken en sparen? 

Annemarie van Gaal, bekend van het TV-programma 'Een dubbeltje op zijn kant', is op woensdag 24 juni 2015 aanwezig bij de informatieavond en geeft antwoorden op deze en soortgelijke vragen. Ook geeft ze advies over zakgeld en het nieuwe leenstelsel voor studiefinanciering. Theatergroep PlayBack geeft de ouders door middel van 'terugspeeltheater' tips voor een goed gesprek met hun puber over geld.

De ouderavond vindt plaats op woensdag 24 juni 2015 en is bedoeld voor alle ouders (inwoners van gemeente Beverwijk) van pubers in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar. De avond start om 19:00 uur en eindigt uiterlijk om
 21:30 uur. Wethouder Haydar Erol zal de ouderavond openen. Locatie is het bedrijfsrestaurant in het stadhuis aan het Stationsplein 48.

De toegang is gratis, maar men dient zich wel vooraf aan te melden. Dat kan tot uiterlijk 16 juni 2015 bij Vanessa Zonneveld (projectleider Schuldpreventie Jongeren) per e-mail ([email protected]) of telefonisch (0251 256256). Het aantal plaatsen is beperkt.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing