OuweHoeren komen naar Wijk aan Zee

Door: Cor Beumer

WIJK AAN ZEE - De OuweHoeren komen naar de KOP van WaZ aan het Julianaplein in Wijk aan Zee. Op zondag 17 juni geven de  tweelingzussen Martine en Louise Fokkens uit IJmuiden tussen 14.00 en 16.00 uur een signeersessie van hun succesvolle boek 'Verhalen uit de Peeskamer'.

Behalve de boekverkoop heeft de KOP van WaZ tot en met zondag 8 juli een verkooptentoonstelling ingericht met schilderijen van de tweeling uit hun 50-jarige leven op en rond de Wallen en stillevens. Recent won de Nederlandse documentaire Ouwehoeren met de beide zussen een prijs op het International Independent Film Festival IndieLisboa in Lissabon, waarmee de film in Portugal op televisie zal worden uitgezonden. In ons land werd het portret van Louise en Martine Fokkens op maandag 4 juni uitgezonden op Nederland 2, mocht u die gemist hebben, de documentaire wordt in de KOP van WaZ de hele dag vertoond.

De KOP van WaZ is altijd geopend op donderdag en vrijdag van 12.00-tot 18.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voorstraat 12 te Wijk aan Zee.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing