Overdoen, het moet beter.

Door: Jan Pronk

Beverwijk -  “We doen het nog een keer over” was een veel gehoorde kreet op een parkeerterrein in Wijk a Zee. Filmclub IJmond maakte er opnames voor een clubspeelfilm. Een zwerver die tussen auto’s scharrelde, een Oldtimer (Armstrong Siddeley) met mysterie Dame en de parkeerwacht toonden hun prestaties voor de korte film.

De camper van één van de leden diende als “catering”wagen voor de koffie en thee. Een gure koude wind en een waterig zonnetje deerde de acteurs en figuranten nauwelijks. In de juiste stemming werden de shots gedraaid. De zwerver trok allereerst de aandacht van de parkeerwachter daarna de Oldtimer met zijn mysterie Dame. Deze liet een papier vallen. De P-wacht raapte het op om het haar te geven, echter de dame was verdwenen en kon niet achterhaald worden. Het bleek een enveloppe te zijn, ten einde raad stak de P-wacht dit in zijn binnenzak. Hoe dit afloopt weten alleen de clubleden. Dat waren 3 cameramensen, 3 acteurs, 4 figuranten, 1 productie/catering en 2 man regie. Het was een leuke, gezellige en leerzame filmmiddag op de set in Wijk a Zee.

Wij kunnen nog steeds nieuwe leden gebruiken, zowel de dames als heren zijn welkom. Inl.: Gerben Sinjewel 0251-215577 of mail: gerben.sinje[email protected] of bezoek onze site: www.filmclubijmond.nl 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing