Overhandiging vergunningsaanvraag Samenloop voor Hoop Beverwijk

Door: Ab Jenema

IJMOND - Maandag 13 februari heeft burgemeester Freek Ossel uit handen van voorzitter René Schelvis de vergunningaanvraag voor de SamenLoop voor Hoop Beverwijk in ontvangst genomen.
De burgemeester toonde zich zeer geïnteresseerd tijdens het gesprek dat aan de overhandiging voorafging. Ossel was goed op de hoogte van wat de SamenLoop inhoudt en dat vele (
Beverwijkerse) vrijwilligers zich belangeloos inzetten om de Samenloop tot een groot succes te maken.

Uitgebreid programma
Het programma van de SamenLoop voor Hoop kent een aantal vaste onderdelen zoals de openingceremonie met eregasten, de kaarsenceremonie en de slotceremonie.

In Beverwijk zal er op zondagochtend ook een kinderloop zijn. Kinderen lopen dan 24 minuten mee met de lopers. Tijdens het weekend treden allerlei bekende en iets minder bekende (niet-)Beverwijkers op. Zo hebben de bands Tommy Inc, de Time Travelerband en de Elvisband, maar ook stadsdichter Joris Brussel hun medewerking toegezegd. Meer namen volgen binnenkort.

Benefiet Agathakerk
Op 16 juni om 20.00 uur treedt The Voice Company samen met onze bekende Beverwijker Marco Bakker geheel belangeloos op tijdens een benefietconcert in de Agathakerk.
De opbrengst van dit concert gaat volledig naar de SamenLoop voor Hoop.
Kaarten kosten € 10,- en de verkoop gaat binnenkort van start, nu al reserveren kan via [email protected]
Op zaterdagavond 24 juni zal de Voice Compagny ook de kaarsenceremonie muzikaal omlijsten.

Meelopen? Meld je aan!
De SamenLoop voor Hoop is pas echt een groot succes als er veel mensen mee wandelen. Er hebben zich inmiddels 10 teams aangemeld en we hopen op meer teams. Dus we roepen iedereen op om zich aan te melden als loper, team, captain, vrijwilliger, eregast (Survivor -ex- kankerpatiënt) om de SamenLoop Beverwijk een groot succes te maken. Inschrijven is heel eenvoudig en kan via de aanmeldpagina op www.samenloopvoorhoop.nl/beverwijk

 

Naast de website is de Samenloop ook te volgen op Facebook: www.facebook.com/samenloopvoorhoopbeverwijk/

Vragen? Stuur een e-mail aan [email protected])

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing