Paaseitjes zoeken op de Ruïne van Brederode ma 22 april

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op Tweede Paasdag, maandag 22 april, staat de poort van de Ruïne van Brederode ook open voor bezoekers. Voor een bezoek aan de Ruïne, een lekkere kop koffie met een paaseitje of voor de speciale Kinderrondleiding.

De middeleeuwse Aagje de Vertelster neemt de kinderen en hun (groot)ouders mee op de rondleiding door de Ruïne om 11.30, 13.00 en 14.30 uur. Zij vertelt dan ook het verhaal over het Geheim van de Paashaas en vraagt de kinderen om te helpen met Paaseitjes te zoeken in de Tuin van het Kasteel. In het kunstwerk dat Aagje heeft gekregen komt een heel speciaal ei, gemaakt door Elvira van Paleis Noord! 

Wil je zeker zijn van een plek bij deze speciale Paas-kinderrondleiding? Reserveer dan via www.hoenu.nl regio Haarlem. Inclusief entree € 5,- (kinderen 0 t/m 3 jaar gratis). Voor grotere kinderen vanaf ca. 8 jaar houdt beheerder Angelique Schipper een rondleiding op zondag 14 april om 15.00 uur en vertelt ze over het kinderboek dat ze aan het schrijven is over de Ruïne. Voor alle rondleidingen zie www.ruinevanbrederode.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Fietspoint
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing