Pennen bedrukken

Door: Bos Media Services

Jij wilt jouw relaties verrassen met promotiemateriaal waar ze ook daadwerkelijk echt iets aan hebben? Kies dan voor pennen bedrukken met een leuke persoonlijke boodschap of jouw logo. Gegarandeerd dat je hier de aandacht mee trekt. Pennen zijn onmisbaar in ieder bedrijf en huishouden.

Bedrukte pennen bestellen

Om jouw bedrukte pennen te bestellen hoef je niet ver te zoeken, er zijn genoeg partijen waar je hiervoor terecht kunt. Wil je verzekerd zijn van kwaliteit en ook nog veel te kiezen hebben? Wij raden aan om eens een kijkje te nemen bij Maxilia. Hier vind je een ruim aanbod pennen die je helemaal naar wens kunt personaliseren. Het bestellen is heel eenvoudig. Je bepaalt welke pen je wilt en vervolgens komt het ontwerpen aan bod. Kies voor een leuke tekst of zet je logo op de pen. Zeker weten dat jij onder de aandacht blijft.

Ontwerpen

In de ontwerpfase is het tijd om te bepalen waar je het logo of de tekst wilt hebben. Je uploadt je ontwerp en bepaalt de grootte. Vervolgens kun je kijken of het ontwerp naar wens is. Dit doe je door een digitaal drukvoorbeeld aan te vragen. Dat wordt op schaal toegestuurd. Je weet dus exact hoe je bedrukte pen eruit komt te zien. Goed om te weten, je ontwerp kun je hierna nog wijzigen of annuleren. Zodra je definitief akkoord geeft is dit niet meer mogelijk.

Wil je meer weten over pennen bedrukken?

Relatiegeschenken laten bedrukken is een zeer effectieve manier van promotie. Kortom, relatiegeschenken bestellen is iets waar je vooraf goed over na moet denken, dan weet je in ieder geval zeker dat je iets geeft waar je klanten blij mee zijn. Vergeet vooral niet om flink wat pennen in te slaan, zo weet je zeker dat je klant er altijd eentje bij de hand heeft. Tijdens het bestellen zie je precies hoe lang het duurt voordat de pennen worden afgeleverd. Wil je voorzien worden van persoonlijk advies? Er is altijd iemand die hier voor je klaar staat om je te voorzien van persoonlijk advies.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Fietspoint
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing