Per scootmobiel een dagje naar Wijk aan Zee

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Senioren die het leuk vinden om groepsgewijs per scootmobiel een bezoek te brengen aan Wijk aan Zee, kunnen zich aanmelden voor deelname aan een vanuit Beverwijk Voor Elkaar georganiseerde activiteit. Op woensdag 22 juni 2016 wordt deze tocht gemaakt vanuit wijkcentrum Prinsenhof. 

Onder deskundige leiding zal door de duinen naar Wijk aan Zee worden gereden, alwaar alle tijd is om op een terras wat te drinken. De groep vertrekt om 10:00 uur en deelname kost € 7,00 inclusief een kopje koffie of thee met gebak. De deelnemers dienen zelf te zorgen voor een lunchpakketje, of kunnen op eigen kosten ter plekke iets te eten bestellen. Verder wordt geadviseerd om een flesje water mee te nemen en (voor de zekerheid) een regenpak. Belangrijk is natuurlijk ook dat de scootmobiel helemaal is opgeladen.

Belangstellende kunnen zich tot 14 juni 2016 inschrijven voor deelname. Dit kan door te bellen met Beverwijk Voor Elkaar, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk en bereikbaar via nummer 0251 222222. Inschrijven kan ook bij de balie in wijkcentrum Prinsenhof aan de Beatrixlaan 2. De balie is geopend op werkdagen van 09:00 tot 13:00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing