Persbericht voor het Alzheimer Trefpunt Beverwijk op 6 maart 2018

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Er komt een moment dat u zelf of uw naaste met dementie de financiële zaken niet meer zelf kan regelen. Om alle rechten te beschermen moeten deze zaken op een goede manier geregeld worden. Bent u er op tijd bij, dan kan de persoon met dementie zelf de regie nemen en alles hiervoor vastleggen in bv. een volmacht of levenstestament. Wacht u te lang, dan moet de kantonrechter een vertegenwoordiger voor de financiële zaken benoemen.
Maar op welk tijdstip kunt u hier het beste mee beginnen? Hoe maak je dit bespreekbaar? En welke mogelijkheden zijn er om de financiën van mensen met (beginnende) dementie goed te regelen?
Gespreksleider Silvia Adrichem zal hierover uitgebreid in gesprek gaan met met juridisch adviseur Cora Zalm. Er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen.
Wilt u op een ontspannen manier meer te weten komen over dementie? Kom dan naar het Alzheimer Trefpunt in ViVa! Elsanta, Pres. Kennedyplein 225, 1945 SG Beverwijk. 

De ontvangst is vanaf 19:00 uur, het programma start om 19:30 uur en eindigt rond 21:00 uur. Iedereen is welkom: mensen met geheugenproblemen, partners, kinderen, vrienden, buren en andere geïnteresseerden. Wie er nog nooit eerder is geweest zal een bijzondere avond meemaken.  De toegang is laagdrempelig en gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Wat kunt u verwachten? 

De bezoekers krijgen informatie van hulpverleners en van mensen die uit eigen ervaring spreken. Bij elk Trefpunt worden deze gastsprekers geïnterviewd door onze vaste gespreksleider. Na dit gesprek is er gelegenheid om vragen, ook over andere zaken, te stellen. Er is een tafel met brochures en andere literatuur om thuis nog eens rustig na te lezen. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing