Peuteropvang ‘de Kleine Beer’ van Zoople Beverwijk helemaal opgeknapt.

Door: Jan Pronk

Op de foto: Kelly Widurski, cluster manager van Zoople Beverwijk en JoAnne van Yperen van de Rotaryclub Beverwijk

BEVERWIJK - In de afgelopen weken is de Peuteropvang ‘de Kleine Beer’ van Zoople Beverwijk helemaal opgeknapt. 

Samen met de Rotaryclub Beverwijk, die financiële hulp heeft geboden, hebben de medewerksters alles geschilderd. Vóór de zomervakantie had de Rotary al nieuw speelgoed gedoneerd, en in de herfstvakantie werden de lokalen aangepakt. 

Esther van Esther’s Muurschilderingen heeft in de twee lokalen fantastische muurschilderingen gemaakt: een bos en een oerwoud.   

Kelly: “Na de herfstvakantie waren de nieuw ingerichte ruimtes een grote verrassing voor de groepen. De kinderen , maar ook de ouders, waren heel blij en enthousiast! Ze wilden allemaal de muur met de verschillende beesten aanraken.” 

Bij de Kleine Beer wordt gewerkt met een VVE-programma (voor-en vroegschoolse educatie). Dit is ontwikkeld voor extra taalstimulatie voor een goede start op de basisschool. 

De prachtig opgeknapte lokalen zullen een mooie achtergrond zijn voor de speelse ontwikkeling van de peuters.  

JoAnne: “de Rotary ondersteunt verschillende projecten in de regio. Ook dit mooie project, waarbij we niet alleen speelgoed hebben gegeven, maar ook mee hebben gewerkt aan het opknappen. Wij zijn ronduit trots op hoe mooi het is geworden.” 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing