Pianiste Regina Albrink en The Carol’s Kings in ‘t Mosterdzaadje

Door: Jan Pronk

Pianorecital

Op zaterdag 18 december om 15.00 uur is de pianiste Regina Albrink te gast in ‘t Mosterdzaadje. Haar wonderschone spel laat ze klinken in muziek van Beethoven, Schubert en Chopin. Dit is ook alvast een vooruitblik op haar traditionele Kerstconcert in het concertgebouw. 

Regina Albrink, Steinway Artist, wordt wereldwijd geprezen. Sensitief, verfijnd en  bevlogen biedt ze de luisteraar een emotionele luistergebeurtenis.
Impromptus van Schubert, een juweel van een zelden gespeelde sonate van Beethoven (opus 78) en de Grand Valse Brillante van Chopin. Na afloop zijn er verschillende cd’s van haar te koop. 

 
Kerstconcert 

Op zondag 19 december om 15.00 uur is in ‘t Mosterdzaadje een Kerstconcert in Engelse sfeer te beleven. The Carole's Kings is de naam van het gelegenheidskoor dat al jarenlang in de Kersttijd bij verschillende gelegenheden concerten geeft. De musici zijn allen verbonden aan het koor van de Nationale Opera en scheppen er veel plezier in om met hun prachtige stemmen de sfeer in deze tijd te verhogen. De uitvoerenden zijn: Oleksandra Lenyshyn (sopraan), Marieke Reuten en Maria Kowen (alt), Richard Prada (Tenor) en Ian Spencer (Bas). Begeleidend zijn de pianist Brian Fieldhouse en de fluitiste Carole Spencer.

Behalve de traditionele Britse Carol’s, ook Kerstmuziek uit de Oekraïne, Amerika en Frankrijk. En waar het publiek andere keren wordt uitgenodigd mee te doen, zal dat dit jaar alleen met monden dicht neuriënd kunnen gebeuren. Dan nóg is het een mooie opmaat voor Kerstmis. 

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29 , Santpoort-Noord 023-5378625 www.mosterdzaadje.nl

reserveren: [email protected] 

corona toegangsbewijs wordt gecontroleerd

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing