Piep zei de muis

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK / HEEMSKERK - Context start in september 2012 zowel in Beverwijk als in Heemskerk onder de naam "PIEP zei de muis" een club voor kinderen van 4 tot 8 jaar, die extra steun nodig hebben omdat ze thuis of in hun directe omgeving veel meemaken op het gebied van stress en spanningen. De club is er voor de duur van 12 weken.

Bij PIEP merken kinderen dat ze niet de enige zijn waar het thuis misschien wat anders gaat dan bij andere kinderen. Ze leren dat het niet door hen komt wat er gebeurt. Ook leren ze eigen gevoelens en emoties te voelen en hier mee om te gaan. Dit wordt bij Context op een speelse manier gedaan. PIEP de muis, een handpop, vertelt de kinderen over wat hij allemaal meemaakt en nodigt ze uit om samen met hem hiervoor oplossingen te zoeken.

Aan deze club/training zijn geen kosten verbonden. Informatie en opgaveĀ  is voor zowel ouders als verwijzers beschikbaar via www.context.nl, mail: [email protected] of telefoon: (088) 357 1790. De club wordt georganiseerd door Context in samenwerking met Welschap Heemskerk en Stichting Welzijn Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing