Poliklinische apotheek geopend in ziekenhuis

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Vanaf vandaag beschikt het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) over een poliklinische apotheek. Patiënten kunnen bij ontslag uit het ziekenhuis of na een poliklinisch bezoek bij Poliklinische Apotheek RKZ terecht voor onder meer voorgeschreven genees- en hulpmiddelen. 

De ziekenhuisapotheek blijft medicatie verstrekken aan patiënten die in het RKZ zijn opgenomen en aan de afdelingen. Poliklinische Apotheek RKZ is gevestigd in het atrium op de begane grond van het Rode Kruis Ziekenhuis en is op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:30 uur. Poliklinische Apotheek RKZ is aangesloten bij het Landelijk Schakelpunt (LSP) en onderhoudt contact met de apotheken en huisartsen uit de regio.

Patiënten uit de regio IJmond hebben de keuze bij welke apotheek ze hun geneesmiddelen willen afhalen: bij een openbare apotheek of bij Poliklinische Apotheek RKZ. Naast geneesmiddelen op recept, verkoopt Poliklinische Apotheek RKZ ook zelfzorggeneesmiddelen, zoals pijnstillers, neusdruppels en hoestdranken. Daarnaast zijn er verzorgingsproducten te koop zoals zonnebrandcrème.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl