Popbunker Festival opent nieuw seizoen Podium Laurentz

Door: Ab Jenema

Oefenen, oefenen en oefenen: welke band is er niet groot mee geworden? De Popbunker in IJmuiden is zo’n oefenruimte waar vele bands uit de IJmond zijn begonnen. Vier van de bands die momenteel van de voormalige oorlogsbunker gebruikmaken laten zich zaterdag 16 september zien bij Podium Laurentz.

Met het Popbunker Festival laat Podium Laurentz ook meteen zien dat ze beginnende bands graag de ruimte geven het podium te betreden. Het afgelopen jaar zorgden (lokaal) bekende bands als Wild Romance, de Bintangs en FAITH! A Tribute to George Michael al voor een uitverkochte zaal.

Zonder naamsbekendheid is het voor bands vaak lastig een zaal te vullen, terwijl je als publiek graag als eerste erbij bent als een artiest doorbreekt.

Tijdens Popbunker festival wordt vooral de rockliefhebber beloond; bands Paroxis, Spacewind, Foelproef en Van Nature gaan van stevige pop tot 70’s en Bluesrock.

Deze bands zijn op dit moment wellicht nog onbekend, maar wie weet kan je over een paar jaar zeggen; “Weet je nog, dat optreden in Podium Laurentz, daar was ik bij!”

 

Aanvang is 21.00 uur. Podium Laurentz is te vinden aan de A. Verherentstraat 1 in Heemskerk. Kaarten zijn te koop via www.podiumlaurentz.nl

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing