Postcode Loterij organiseert vrijdag 6 januari groots wijkfeest in Heemskerk

Door: Jan Pronk

Optredens van Samantha Steenwijk en Wolter Kroes

HEEMSKERK - Op nieuwjaarsdag maakte de Postcode Loterij bekend dat de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro op postcode 1961 GB in Heemskerk is gevallen. Om dat met elkaar te vieren wordt vrijdag 6 januari op het kermisterrein achter het gemeentehuis een groots wijkfeest georganiseerd. Een spannend vooruitzicht voor alle deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 1961. Op het wijkfeest wordt namelijk ook door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld het gewonnen bedrag per lot bekendgemaakt.

Tijd en locatie
Het wijkfeest vindt plaats op het kermisterrein achter het gemeentehuis in Heemskerk (Koningin Wilhelminastraat). Het programma begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Winnaars en bewoners van wijkcode 1961 zijn vanaf 15.00 uur welkom op het feestterrein. De winnaars hebben per e-mail een uitnodiging gekregen en op donderdag wordt in de wijk geflyerd.

PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro
Op nieuwjaarsdag maakte de Postcode Loterij bekend dat de PostcodeKanjer op postcode 1961 GB is gevallen. De gelukkige winnaars die meespelen met de volledige winnende postcode verdeelden met elkaar de helft (29,45 miljoen) van de PostcodeKanjer. De andere helft gaat naar deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode. Hoeveel zij maximaal per lot winnen maakt Gaston Starreveld aanstaande vrijdag bekend tijdens het wijkfeest in Heemskerk.

Kanjerpunten
De PostcodeKanjer wordt verdeeld op basis van Kanjerpunten. Hoe hoog het bedrag is dat de winnaars maximaal per lot winnen, is afhankelijk van het aantal verkochte loten in de wijk. De verdeling gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten dat gedurende het jaar werd opgespaard (maximaal 140). Hoe langer een lot meespeelde in 2022, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Lees hier meer over de verdeling van de PostcodeKanjer.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing