Pré Wonen past het klantcontact aan

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK / VELSERBROEK  - Woningcorporatie Pré Wonen heeft vanaf maandag 30 januari 2012 een centraal klantcontactcentrum in Velserbroek en wijkcontactpunten in de wijken waar Pré Wonen actief is. Bovendien is de digitale dienstverlening verbeterd en is de woningcorporatie meer zichtbaar en benaderbaar voor haar klanten. Klanten van Pré Wonen kunnen terecht bij het Klantcontactcentrum (KCC) in Velserbroek. Dit KCC is iedere dag van 8.30 tot 17.00 uur geopend en telefonisch bereikbaar. Hiermee komt de dagelijkse openstelling van de drie overige vestigingen te vervallen.

Naast het KCC krijgt Pré Wonen drie wijkcontactpunten waar klanten terecht kunnen voor informatie en vragen. De huidige drie nevenvestigingen van Pré Wonen doen voorlopig nog dienst als wijkcontactpunt, maar zullen op kort termijn worden vervangen door de nieuwe wijkcontactpunten. In Beverwijk is dit het wijkcontactpunt Plantage.  In deze wijk gaat de woningcorporatie het komende jaar verder met grootschalige projecten en is daar dus het meest nodig voor haar bewoners. De wijkcontactpunten gaan drie dagen per week, op drie dagdelen open.

Vanaf 30 januari gaat bovendien het digitale loket Mijn Pré Wonen online. Huurders kunnen hiermee via de website van Pré Wonen hun eigen gegevens beheren zoals het wijzigen van persoonsgegevens. Daarnaast kunnen zij reparatieverzoeken doorgeven, formulieren downloaden en opties nemen op huurwoningen in de regio IJmond. Pré Wonen gaat flexibeler werken en beter zichtbaar en benaderbaar functioneren in de wijk. Het bedrijf verbreedt daartoe haar dienstenpakket met bezoeken aan huis voor het ondertekenen van een contract, het betalen van de huur per pin of omdat de huurder heeft aangegeven daaraan behoefte te hebben. Buurtbeheerders en consulenten zijn actief in de wijken van de woningcorporatie. De buurtbeheerders zijn de eerste aanspreekpunten voor de huurders. De consulenten van Pré Wonen zorgen ervoor dat de leefbaarheid op peil blijft en verdiepen zich in specifieke wensen en behoeftes van de klant. In verband met deze veranderingen zijn de kantoren van Pré Wonen van vrijdag 27 januari tot en met maandagmorgen 30 januari gesloten.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing