Presentatie Roetz in Nozem & de Non

Door: Cor Beumer

IJMOND – Gedichten, mooie interviews en boeiende korte verhalen. En dat alles uit onze eigen regio. Hoe talentvol de IJmonders  zijn blijkt uit het kerstnummer van het lokale tijdschrift Roetz. Die wordt zaterdag 15 december gepresenteerd in De Nozem en de Non in Heemskerk.

Daarbij is een deel van de auteurs aanwezig om hun werk voor te dragen, ook is er muziek van het Amzping Genootschap. De presentatie is van 17 tot 19 uur. Roetz is tijdens de presentatie verkrijgbaar en ligt vanaf die datum ook in de winkel.

In de nieuwe Roetz staan poëzie, proza, maar ook een interview met de gebroeders Roel, Jan en Kees Berghuis. Zij vertellen daarin welke invloed vader Cees Berghuis op hun leven heeft gehad. Ook bevat het magazine vraaggesprekken met de IJmuidense theatermaker Danny van Zuijlen en met Beverwijker Frans Thöne.

Het tijdschrift is vormgegeven door Henk Tijbosch en gedrukt door Pantheon Drukkers. Roetz is verkijgbaar tijdens de presentatie in De Nozem en de Non en vervolgens bij de Readshop aan de Breestraat in Beverwijk en in de Kop van Waz in Wijk aan Zee.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing