Presentator Willem Kuijper overleden

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op woensdag 7 april is onze gewaardeerde presentator Willem Kuijper overleden. Hij was al geruime tijd ernstig ziek. Willem presenteerde in de afgelopen decennia wekelijks een nieuwe aflevering van het programma Jazztime, dat op zondagavond tussen 21:00 en 23:00 uur te horen was. Daarnaast maakte hij jarenlang het programma Van Ballade Tot Swing, aanvankelijk op woensdagavond samen met Len de Zeeuw. Later verhuisde het programma naar de maandagmiddag en toen Len de Zeeuw besloot om zijn presentatiewerk neer te leggen, nam Jaap Stad diens plaats in. Jaap is ons in 2019 ontvallen en de laatste tijd waren van het programma op donderdag nog oude afleveringen te horen.

Daarnaast was Willem altijd bereid om in te vallen als programmatechnicus als er sprake was van onderbezetting. Hij hielp ook mee met klussen, toen we in 2001 onze intrek namen in het huidige studiopand aan de Spaarnestraat. Willem had een grote passie voor muziek en genoot ervan om die passie te kunnen delen met onze luisteraars. Hij was de man op wie je altijd kon rekenen. Wat er ook gebeurde, hij zorgde ervoor dat zijn programma altijd doorging. Als hij op vakantie ging, nam hij de uitzending vooraf op, of hij leverde een opname van een eerder uitgezonden programma aan.

En Willem was altijd opgewekt en zat vol grappen. Hij stond in onze studio bekend als de man die altijd moppen vertelde. Geen gelegenheid liet hij voorbij gaan om zijn collega’s aan het lachen te krijgen. Als hij merkte dat zijn collega’s genoten van de muziek die hij draaide, glom hij van trots. Radio Beverwijk is dankbaar voor de ontelbare uren vrije tijd die Willem in zijn radiowerk heeft gestoken. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Nel, zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Wij wensen hen veel sterkte toe in de komende tijd.

Willem Kuijper werd 87 jaar oud.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing