Presenteer & Informeer: storytelling en creatief schrijven in de bibliotheek

Door: Ab Jenema

IJMOND - Hebben we niet allemaal stiekem de droom om onze eigen verhalen te schrijven? Persoonlijk of professioneel?
Martine Winkel had die droom en ze schreef haar verhaal het afgelopen jaar op in het damesweekblad Vriendin. Op woensdag 10 januari vertelt Martine je niet alleen hoe zij haar droom waarmaakte, maar ze laat je ook kennismaken met de basisprincipes van creatief schrijven en storytelling.


Jouw verbeeldingskracht en creativiteit worden wakker geschud en je gaat geïnspireerd weer naar huis. Misschien wel met de aanzet voor je eigen verhaal.
Deze workshop is in de bibliotheek in Beverwijk en is gratis toegankelijk. We beginnen om 11.00 uur en het duurt ca. 1 – 1,5 uur.

Presenteer & Informeer is het open podium van de bibliotheek.
Weet je veel over tuinieren, voeding, fotografie, backpacken, de Rolling Stones, kalligrafie, programmeren of een ander onderwerp? Of wil je wel eens van gedachten wisselen met anderen over een duurzamere samenleving? Laat anderen kennismaken met je expertise, hobby, interesse of vakgebied!

Wil je actief jouw kennis met anderen delen en gebruikmaken van ons open podium? Of meer informatie? Stuur dan een mail naar Aafke Vlaanderen Oldenzeel ([email protected]).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing