Programma Gouden dagen

Door: Jan Pronk

IJMOND - Gouden Dagen neemt ouderen mee op stap om ze een leuke dag te bezorgen. We halen ze even uit de sleur van alledag, zetten de zorgen opzij en laten ze een dagje genieten. Hiermee willen we de eenzaamheid onder deze doelgroep bestrijden. Gouden Dagen Heemskerk is er voor alle (kwetsbare, eenzame) ouderen die in Heemskerk wonen.

De heer en mevrouw Neuman die nog zelfstandig wonen hebben tijdens het Buurtbakkie aangegeven graag een keer naar de Broekerveiling te willen gaan. Voor deze wens gaan we een afspraak maken.

Zondag 24 november treedt in Westerheem het koor De Vrolijke Noot op. Hun repertoire is divers. De eerste helft zullen zij popliederen, shanty’s en oude Nederlandse liedjes voor u zingen. Na de pauze komen we alvast in de kerstsfeer met de sfeervolle kerstliederen die zij ten gehore zullen brengen. Tijd: 14.30 uur.
U kunt hierbij aanwezig zijn als VIP van Gouden Dagen. U kunt zich hiervoor opgeven bij Jolanda van Dam op telefoonnummer 06-22913188 (9.00 -14.00 uur) of via de mail [email protected]
Wilt u dit gezellige optreden meemaken maar niet via Gouden Dagen, dan hoeft u zich niet op te geven. Kosten zijn dan € 3,-. Dit is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.

Vorig jaar organiseerde Gouden Dagen voor de eerste keer de Lichtjestoer in Heemskerk. Het idee was om met ouderen door Heemskerk te lopen waarbij ze onderweg bij diverse koek- en zopiekraampjes eten en drinken kregen aangeboden. Een dansgroep, een koor en de kerstman zorgden voor vertier. Het werd een groot succes. Omdat op het Nielenplein de Glazenkeet aanwezig was en wij dit goede doel wilden steunen, vroegen we iedereen die meeliep een euro te doneren aan de Glazenkeet.
Vanwege het succes van vorig jaar organiseert Gouden Dagen wederom de Lichtjestoer. Deze vindt plaats op donderdag 12 december vanaf 16.30 uur. U kunt zich hiervoor inschrijven via telefoonnummer 088-9957252 of bij de gastvrouwen op de locaties Sint Agnes, Waterrijck, Meerstate, Heemswijk en Westerheem van ViVa! Zorggroep. Kosten: één euro voor de Glazenkeet (meer mag natuurlijk ook).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing