Programma Lucasgilde vanaf 1 september

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Het Lucasgilde, de Beverwijkse vereniging voor amateurschilders- en tekenaars heeft de planning voor het komend seizoen weer klaar. Vanaf 1 september kunnen de liefhebbers van tekenen en schilderen weer bij de vereniging terecht.

Op de zaterdagen is er vanaf 10.15 uur portret of modeltekenen olv. Piet de Ridder. Op de dinsdag- en woensdagmiddag wordt er getekend of geaquarelleerd (andere technieken worden ook gehanteerd) olv respectievelijk Henk Sentel en Afke Spaargaren, beiden regionaal bekende kunstenaars die altijd weer progressie weten te boeken met de leden. De dinsdagavond wordt begeleid door de Velsense kunstenares Ada Leenheer die haar leerlingen graag van de gebaande wegen in de kunst afleidt, maar wel met oog voor ieders specifieke kwaliteiten en mogelijkheden. Op de woensdagavonden wordt er meer experimenteel gewerkt onder wisselende begeleiding. Tevens staat er op de planning een workshop olieverfschilderen in september/oktober en een workshop aboriginalschilderen in oktober/november.

Het Lucasgilde staat open voor iedereen die tekenen en/of schilderen leuk vindt om te doen, ongeacht zijn of haar kwaliteiten.

GeĂ¯nteresseerden kunnen contact opnemen met  het secretariaat, tel. 222317 of 239477
Ook kan men de website bekijken: www.lucasgildebeverwijk.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing