Promotie Beverwijk-Wronki schot in de roos

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – De twee Beverwijk-Wronki kramen in winkelcentrum de Beverhof, afgelopen zaterdag, waren een schot in de roos. Bestuursleden en vrijwilligers van de stichting Stedenband Beverwijk-Wronki presenteerden de stedenband door middel van een kraam met allerlei wetenswaardigheden en voorwerpen over Wronki en met informatie over de activiteiten, zoals het donateurschap, de busreis van 17 tot en met 22 mei en het zich aanmelden als gastouder.

Veel belangstelling trok de kraam met werkstukken die zijn gemaakt door bewoners van de twee tehuizen voor mensen met een beperking in Wronki en deelnemers aan het dag- en activiteitencentrum aldaar. Met de opbrengst van de verkoop van deze artikelen wordt nieuw (creatief) materiaal aangekocht.

De stedenband is door de winkeliers van de Beverhof uitgenodigd om in het najaar weer een presentatie te verzorgen. De Stichting Stedenband Beverwijk-Wronki doet op zaterdag 12 mei mee aan de Vrijwilligersmarkt in Heemskerk. De Vrijwilligerscentrale Beverwijk-Heemskerk houdt in het dorpscentrum rond het Burgemeester Nielenplein een informatiemarkt van 12:00 tot 15:00 uur. Voor meer informatie zie ook www.beverwijk.wronki.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing