Puberen in de Polder kleurt buiten de lijntjes

Door: Jan Pronk

IJMOND - In de Week van de Opvoeding kleurt Puberen in de Polder buiten de lijntjes met een gespreksavond op 5 oktober voor en door ouders over herkenbare opvoedthema's. Deze gespreksavond is vooral bedoeld om als ouders met elkaar het gesprek aan te gaan, elkaar aan te zetten tot “out of the box denken”, andere paden te bewandelen, elkaar te voorzien van nieuwe tips & tricks over de vele manieren van opvoeden, dus om “buiten de lijntjes” te kleuren. 

Onder leiding van coach en gespreksleider Thea Teuntje Posthuma van ZinneKracht, bespreken we thema’s  als: Hoe houdt iedereen zich aan de afspraak? Beloon of straf je wanneer jij dat nodig vindt en hoe doe je dat dan? En hoe zit het eigenlijk met normen en waarden? Zijn die van jou de beste of sta je ook open voor de meningen van anderen?  

Het programma start om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). Je kunt je aanmelden door jouw naam en (eventueel) telefoonnummer te sturen naar [email protected] o.v.v. “Puberen in de Polder”. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michel Zwaga, Stichting Welschap Welzijn: 06-14978742 of met Denise Boon, Gezondheidscentrum  Broekpolder: 06-20045602

Donderdag 5 oktober in Wijkcentrum Citadel

Steenhouwerskwartier 27, Heemskerk

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing