‘Puur Hollands’ bij ISOO

Door: Ab Jenema

IJMOND - Van 28 oktober tot en met 9 december exposeren Nel van Meurs en Jan Kastermans bij fotografiecentrum ISOO aan het Stationsplein 46 in Beverwijk.

Beide fotografen zijn lid van Fotokring Heemskerk en zijn eigenlijk echte natuurliefhebbers. Nel laat zich graag inspireren door bijvoorbeeld bollenvelden en bijzondere tulpen die ze op haar eigen wijze fotografeert en bewerkt. Jan daarentegen laat zich inspireren door de kenmerkende Hollandse weilanden waar koeien en andere beesten zich thuis voelen. Puur Hollands dus.

Wilt u genieten van puur Hollandse foto’s, dichtbij huis gemaakt, kom dan een kijkje nemen bij deze duo-expositie. De bezoektijden zijn elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Het centrum voor fotografie ISOO biedt graag ruimte aan talentvolle fotografen om te exposeren. Ook worden er regelmatig lezingen en workshops georganiseerd. Daarnaast is ISOO.nu een ontmoetingsplek voor iedereen die fotografie een warm hart toedraagt. Loop daarom eens binnen tijdens het Fotocafé dat elke derde maandag van de maand van 20.00 – 22.00 uur wordt gehouden.
Zie ook: www.isoo.nu of www.facebook.com/isoo.nu.


advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Correct Autoglas
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Zorgverzekering vergelijken
Sim Only Check
Vergelijk Zorgverzekering 2018
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie