PWN biedt mobiel betalen in de duinen aan

Door: Ab Jenema

REGIO - Bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat hebben een duinkaart nodig. Wie nog niet over een duinkaart beschikt, kon al een dagkaart kopen bij een van de automaten in het duingebied. Sinds kort verkoopt PWN ook de jaarkaart via de MyOrder-app.

 

Nu ook jaarkaarten voor Noordhollands Duinreservaat te koop via smartphone.

Bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat hoefden al niet meer in de rij te staan voor een dagkaart. PWN biedt namelijk al enige tijd de mogelijkheid om met de MyOrder-app een dagkaart te bestellen en te betalen. Maar sinds kort kunnen bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat ook de jaarkaart via de app bestellen. Lukas Steenbrink van PWN legt uit: 'Via de MyOrder-app krijg je bij het binnenlopen van het Noordhollands duingebied een signaal dat je een duinkaart nodig hebt. waarna je deze direct kunt betalen via IDEAL, PayPal, creditcard of SmartWallet. Met het aanbieden van mobiele tickets wil PWN aansluiten bij de behoefte van haar bezoekers.'

 

PWN biedt via MyOrder dagkaarten, weekkaarten, ruiterkaarten en nu ook jaarkaarten aan. Jaarkaarten zijn ook te koop via www.pwn.nl/duinkaart

 

Aanbieding

Tot 1 juli 2016 koopt u een jaarkaart met de MyOrder-app voor slechts € 11,- in plaats van € 12,50.

 

Over MyOrder

MyOrder is een mobiele app waarmee u kunt bestellen en betalen. U kunt MyOrder gebruiken bij horecagelegenheden, bioscopen, wasstraten, etc. Bovendien kunt u in bijna 100 steden mobiel parkeren met MyOrder, door de consumentenbond uitgeroepen tot goedkoopste parkeer-app van Nederland. 

 

Werkwijze
1.     Download gratis de MyOrder-app uit de App Store of Google Play Store.
2.     Ga naar 'Overige' en kies 'PWN Duinkaart', bestel een toegangskaart en betaal met iDEAL, PayPal, creditcard of uw SmartWallet.
3.     Laat bij controle uw digitale duinkaart zien.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing