PWN biedt mobiel betalen in de duinen aan

Door: Raimond Bos

REGIO - Bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat hoeven niet meer in de rij te staan voor een dagkaart. PWN biedt sinds kort de mogelijkheid om ook met de smartphone - via MyOrder app - een dagkaart te bestellen en te betalen.

Lukas Steenbrink van PWN: "Dit kun je bijvoorbeeld doen wanneer je thuis bedenkt dat je wilt gaan wandelen of als de rij bij de kaartautomaat erg lang is. Via de MyOrder app krijg je bij het binnenlopen van het Noordhollands duingebied een signaal dat je een duinkaart nodig hebt, waarna je deze direct kunt betalen, via Ideal of via MiniTix als je daar saldo op hebt. Met het online ticket wil PWN aansluiten bij de behoefte aan mobiele betaalmogelijkheden van een groeiende groep bezoekers. Via MyOrder biedt PWN dagkaarten, weekkaarten en ruiterkaarten. Jaarkaarten zijn te koop via www.pwn.nl/duinkaart.

Over MyOrder
MyOrder is een mobiele app waarmee je kunt bestellen en betalen. Je kunt MyOrder gebruiken bij horecagelegenheden, bioscopen, wasstraten, Shell etc. Ook kun je ermee parkeren op sommige plaatsen. Of kun je een concertkaart of bezorgmaaltijd bestellen.

Werkwijze
1. Download de MyOrder app gratis vanuit de App Store of Google Play.
2. Ga naar ‘Overige’ en kies 'PWN Duinkaart', bestel een toegangskaartje en betaalt via MiniTix, iDEAL, PayPal of Creditcard.
3. Bij controle kunnen bezoekers het digitale kaartje tonen op hun smartphone.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing