Radio Beverwijk brengt jubileumkrant uit

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Deze maand bestaat Radio Beverwijk 25 jaar. In de week na Pinksteren zal een reeks speciale programma's worden gemaakt en voor alle (oud-)vrijwilligers wordt op 26 mei een receptie georganiseerd. In het kader van het jubileum wordt dit weekeinde een speciale jubileumkrant huis aan huis verspreid.

In de krant wordt aandacht besteed aan wat er zoal in 25 jaar tijd is gebeurd. Ook zijn er artikelen te lezen over enkele programma's en komen enkele vrijwilligers aan het woord. Zowel medewerkers van het eerste uur als nieuwe teamleden doen hun verhaal. In de krant staat ook een puzzel, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. De krant is een uitgave van Bos Media Services, de druk en verspreiding worden door Rodi verzorgd. Vanaf vanmiddag zal de krant, samen met Kennemerland op Zondag, worden verspreid in de gemeente Beverwijk.

Heb je een NEE/NEE-sticker op de deur en krijg je de krant dus niet? Vanaf maandag 7 mei kun je een exemplaar ophalen in de studio van Radio Beverwijk aan de Spaarnestraat 1. Wij adviseren om dit te doen tussen 10:00 en 12:00 uur 's morgens.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing