Recreatieve zwemestafette voor bedrijven

BEVERWIJK - Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het Sportfondsenbad Beverwijk (SFB) worden dit jaar verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd. Eén hiervan is een recreatieve zwemestafette voor bedrijventeams op 1 maart 2015. 

Tijdens dit evenement is het de bedoeling dat vijf teamleden in estafettevorm 50 x 50 meter zwemmen. Een uitermate geschikte manier om met collega's in beweging te zijn en plezier te beleven aan de zwemsport. Dus ga deze uitdaging aan met één of meerdere teams, bestaande uit vijf dames en/of heren. Geoefend of ongeoefend, het maakt niet uit, iedereen met een zwemdiploma kan meedoen aan dit evenement.

De zwemestafette is een onderdeel van een volledig programma met het open water zwemmen als centraal thema. Niet alleen is er een zwemwedstrijd voor junioren, maar ook worden er presentaties gegeven door voormalig Open Water zwemmers. Zo is onder andere Monique Wildschut, meervoudig wereldkampioen open water zwemmen, aanwezig. Ook Judith van Berkel-de Nijs, die dit jaar op basis van haar prestaties tussen 1968 en 1974 een plek heeft gekregen in de International Swimming Hall of Fame in Florida, geeft acte de présence.

Het open water zwemmen is wereldwijd één van de snelst groeiende sporten. Steeds meer mensen vinden hun plezier en beweging in het open water. In aansluiting op dit evenement wordt er tevens een trainingsprogramma opgezet, gericht op het zwemmen in Open water. Voormalig bondscoach Open Water zwemmen Marcel van der Togt gaat deze training binnenkort in het Sportfondsenbad Beverwijk organiseren. De training is speciaal voor beginners en gevorderde zwemmers die willen starten met het zwemmen in open water.

Tevens zal ter afsluiting van het jubileumjaar op 31 oktober 2015 ook een zwemactiviteit georganiseerd worden voor bedrijventeams. Dus wanneer medewerkers enthousiast geworden zijn, is deze training wellicht ook een goede voorbereiding. De kosten om deel te nemen aan de zwemestafette op zondag 1 maart 2015 bedragen € 10,00 per team en inschrijven is mogelijk tot 25 februari 2015. De zwemestafette start om half twee, maar kijk voor het volledige programma op de website www.openwaterswimming.club. Ook inschrijven is mogelijk via deze website.

Het volledige programma op 1 maart 2015 ziet er als volgt uit:
12:30 uur - Opening
12:35 uur - 5 x 500 meter junioren
12:35 uur - Presentaties door oud Open Water toppers
13:40 uur - 50 x 50 meter estafette voor bedrijventeams
15:00 uur - Dare2tri experience; mogelijkheid om te ervaren hoe het is om in een wetsuit te zwemmen.
16:00 uur - Afsluiting

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing