Reis mee met de bibliotheek!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Bibliotheek IJmond Noord bestaat 100 jaar en dat vieren we met elke maand activiteiten in een ander thema. In april is dit thema ‘Reizen’.
De hele maand door kun je meedoen met acties en activiteiten bezoeken. Stuur bijvoorbeeld jouw mooiste vakantiefoto in, wie weet win jij die foto op canvas afgedrukt.

Of laat je eens verrassen door een ‘blind date’ met een boek; neem een ingepakt reisboek mee en ontdek thuis waar de reis heen gaat. En de schrijvers onder ons maken kans op een reischeque van € 250,-, beschikbaar gesteld door TUI reisbureau, door een reisverhaal in te leveren bij de bibliotheek.
Voor de ‘digitale’ reiziger is er een presentatie over slimme reisapps, voor de ‘hongerige’ reiziger zijn er heerlijke wereldhapjes verzorgd door de leerlingen van de Praktijkschool van het Kennemer College en voor de ‘fietsende’ reiziger is er een verslag van de fietstocht van Gijs en Aimée van Middelkoop door Australië. Bovendien maak je kans op een gesigneerd boek van Gijs.
De kinderen van de Kamercommissie versieren de jeugdafdeling en hebben allerlei leuke spellen en raadsels gemaakt. Ga daar dus ook zeker even kijken.

Kijk in de agenda op de website van de bibliotheek voor de exacte data en locaties. Of haal de speciale flyer op in de bibliotheek, daarin staat alles overzichtelijk op een rijtje.

Adios, au revoir, ??, arrivederci ciao, see you in de bibliotheek!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Fietspoint
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing