Restaurant in Amerikaanse stijl op De Bazaar

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - In Hal 30 van De Bazaar heeft zich het nieuwe bedrijf 'Burgers & Wings' gevestigd. De initiatiefnemers, Sharog en Nasim Olyaei, zien hiermee hun droom waarheid worden. Ze serveren hun klanten verse hamburgers, kipnuggets en hotwings, maar nog veel meer typisch Amerikaanse lekkernijen.  

Het concept is gebaseerd op de Amerikaanse jaren '50 diners. "Onze hamburger was privé altijd een enorme hit, dus daar moesten we iets mee doen. Dat hebben we verder uitgewerkt en het is gelukt!", vertellen ze vol trots over hun nieuwe project. Het tweetal runt al enkele jaren een broodjesservice en cateringbedrijf in Zaandam.

Wat maakt Burgers & Wings nu zo uniek? "We zijn transparant over waar onze producten vandaan komen. Al onze marinades en sauzen zijn eigen receptuur en alles is halal", geeft Sharog aan. Zo staan er op de menukaart vijf soorten kip; van hotwings tot kipnuggets gemaakt van kipfilet, tot hele gegrilde kip. En zes soorten hamburgers.

De special is uiteraard de B&W Burger waar het allemaal mee begonnen is; een speciaal gekruide hamburger met eigen gemaakte saus. Maar je kunt er ook de Big Elvis (een dubbele burger met kaas en rösti) of de Smokey James (met een speciale bbq-saus en huisgemaakte koolsla) bestellen. Uiteraard kun je er ook milkshakes, sundae ijsjes en softijs eten.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing