RKZ opent nieuwe prikpost in Uitgeest

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) opent op 2 september 2014 een nieuwe 'prikpost' in Uitgeest. Met het openen van de nieuwe locatie in verzorgingstehuis Geesterheem wil het RKZ tegemoet komen aan de wensen van patiënten om dichter bij huis service te verlenen. 

Tot op heden waren trombosedienstpatiënten aangewezen op priklocaties in Assendelft, Castricum, Heemskerk, Wijk aan Zee en Beverwijk. Met de nieuwe priklocatie in Uitgeest komt het totaal aantal priklocaties op acht, verdeeld over zes verschillende woonplaatsen. Ook voor de patiënten die onder behandeling zijn bij medisch specialisten in het RKZ bestond er geen mogelijkheid om zich in Uitgeest te laten prikken. Daar komt vanaf 2 september 2014 verandering in.

De nieuwe prikpost bevindt zich in het verzorgingshuis Geesterheem aan de Dokter Brugmanstraat 15 in Uitgeest. Vooralsnog zal er worden gestart met één ochtend per week op dinsdag van 08:00 tot 10:00 uur. Voor hulpbehoevende patiënten van het RKZ die slecht ter been zijn, verandert er niets. De medewerkers van het RKZ blijven gewoon aan huis prikken. De actuele openingstijden van de prikposten zijn op de website www.rkz.nl te vinden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing