RKZ opent pand aan Vondellaan 8

Door: Raimond Bos

Kobus Dijkhorst (algemeen directeur Nederlandse Obesitas Kliniek), Jeroen van Roon (voorzitter Raad van Bestuur RKZ) en Henk Punt (medisch directeur Eyescan Oogklinieken) knipten dinsdagavond samen het lint door, waarmee het nieuwe pand symbolisch werd geopend.

BEVERWIJK - Dinsdagavond heeft de directie van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) het pand aan de Vondellaan 8 officieel in gebruik genomen. Het pand, tegenover het ziekenhuis, is volledig gerenoveerd en gaat huisvesting bieden aan diverse zorgfuncties, waaronder oogzorg en zorg voor mensen met extreem overgewicht.

Patiënten van Oogzorgkliniek RKZ Eyescan konden vorige week al terecht op de nieuwe locatie. Ook de Nederlandse Obesitas Kliniek is er gevestigd. Bestuursvoorzitter Jeroen van Roon noemde de mogelijkheid om het pand tegenover het ziekenhuis te huren een buitenkansje. Hij ziet de nu ontstane samenwerking tussen het Rode Kruis Ziekenhuis en andere zorgpartners als model voor het zorgaanbod in de toekomst. Wel benadrukte hij het belang van een naadloze samenwerking tussen alle partijen en waarschuwde hij ervoor dat de patiënten niet in verwarring moeten raken in de nieuwe situatie. "Gezondheidszorg sterk en betaalbaar maken, alles ten gunste van de patiënt", besloot hij zijn betoog.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing