Rock muziek in Beverwijk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op zaterdag 22 december, in De Pagode, Vennelaan 12b Beverwijk, laten onze deelnemers van de Rockschool voor senioren horen wat ze hebben gepresteerd in tien weken tijd. Heerlijke bekende nummers van De Stones, Beatles, Moody Blues maar ook Amy Winehouse en van Dik Hout staan op de set.

Ook de talenten van Mo's zanglokaal uit Velsen Noord laten horen wat ze hebben geleerd op het podium. De avond wordt compleet gemaakt met de bands Muckrackers en Sjust 4 de Fun.  Een zeer gezellige muziek avond voor iedereen.

Op zoek naar Bandleden?

In januari starten wij met een nieuwe groep, Rocken voor 50+ in Beverwijk. Wij zoeken hiervoor enthousiastelingen die graag in een band willen spelen. Begeleiding van een muziek en zangcoach aanwezig, alle instrumenten zijn welkom. Een beetje kennis hebben van je instrument is gewenst. Complete back-line is aanwezig. Voor de zang is geen ervaring nodig.  Opgeven en info via: [email protected]  Meld je snel aan want vol=vol.

Maar kijken wie we zijn en wat we doen is nog leuker! Kom naar de feestavond/presentatie en je zal zien dat dit echt heel leuk is om aan mee te doen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing