Rockband de Neven van Ed terug op het podium.

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - De muziekcafé's en zalen zijn weer open, de agenda van rockband De Neven van Ed vult zich weer. In Beverwijk, Heemskerk, Wormer en den Haag gaat de band binnenkort optreden. De aanzet voor een nieuw seizoen wordt 9 oktober gegeven, in Poppodium Beverwijk, met een speciaal concert samen met de bekende band Paper Plane.

Het afgelopen jaar was een moeilijke tijd want ook de oefenruimtes waren gesloten. Zo gauw die weer open waren hebben de Neven van Ed daar gebruik van gemaakt en een aantal nieuwe nummers ingestudeerd. De fans kunnen zich verheugen op eigen versies van nummers van o.a. Stevie Wonder, Stones, Fleetwood Mac, Elo en zelfs Elvis.

Alles zoals bekend op eigenwijzewijze gespeeld met 100% inzet en effe ruiger.

Tijdens een lockdown hebben de Neven van Ed getracht de fans een hart onder de riem te steken. Als eerbetoon aan de gestopte Golden Earring speelden de Neven van Ed een set nummers van de Earring. Die set werdt uitgezonden via de Facebookpagina van de band. Dit werdt erg gewaardeerd. De set is op de facebookpagina nog steeds te zien en reeds duizenden keren bekeken.  

De Neven van Ed geven alle muziek een eigen interpretatie, alle leden van de band krijgen de kans hun ding te doen in de songs, er is veel ruimte voor gitaar, keyboard en bluesharpsolo. We merken dat veel mensen deze aanpak waarderen, en we hebben er zelf veel plezier in.

De opvallende combinatie van ouwe rotten, zestigers en jonge honden,  twintigers, zorgt voor een aparte verrassing in alle zalen waar de Neven van Ed tot nu toe gespeeld hebben. Het dak gaat er altijd af.

Ed van Ettekoven, de naamgever van de band, moet het door fysieke problemen helaas rustiger aan gaan doen. Hij gaat niet meer de hele avond op het podium staan. Ed zal af en toe als gast een song meespelen, en concentreert zich verder op zijn vriendenband de Decades. Zanger en multi-instrumentalist Jeffrey neemt vooralsnog Ed's partijen over.

De Neven van Ed hebben uiteraard onwijs veel zin om weer veel op te treden en alle vrienden en fans weer te ontmoeten.

Ruud Hühl - drums

Claudio Ferraro - Bas

Jeffrey Daan - zang, keyboard, bluesharp

Nick Didden - gitaren, zang

Ton Cabret - gitaren

facebook; de neven van Ed

www.denevenvaned

Het eerstvolgende optreden is dus op

9 oktober

Poppodium Beverwijk, op hun website boek je de tickets

Hoflanderweg 104 Beverwijk

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing