Rocking Robins in de Vrijburcht

Door: Jan Pronk

IJMOND - Ergens in die beroemde jaren zestig was het dat Ger Motshagen zijn kunnen vertoonde in het KRO-programma De Springplank. Vrijdag 29 november is de drummer te bewonderen in De Vrijburcht, tijdens een optreden van The Rocking Robins.

”Je kunt echt spreken van muzikale vitaminen ’om de winter door te komen”, verklaart gitarist Hein Kleine van de band. ”We gaan dit jaar gezond afsluiten en ervaren onze muziek als arbeidsvitaminen, die je over ruim drie weken kunt opdoen tijdens ons optreden in het zalencentrum aan de Vrijburglaan 2 in Heemskerk.”
Inclusief Motshagen dus. Eerder bleek ’het muzikale vitamineverhaal’ van The Rocking Robins al te kloppen, gezien de grote belangstelling en reacties van een grote horde muzikale fans. ”Voor het aankomende jaar staan er in het eerste kwartaal ook een paar interessante optredens te wachten”, aldus Kleine.
Over het optreden van drummer Motshagen. ”Ger heeft in de vroege jaren zestig reeds zijn opwachting gemaakt op het drumkrukje, tijdens die opnamen in de KRO-studio voor het programma Springplank van bedenker Ben Hansen. De toenmalige ’The Robins’ deden destijds al een gooi naar nationale bekendheid.”
Vrijdagavond 29 november treden The Rocking Robins op van 20 tot 24 uur; zaal open vanaf 19.30 uur. Een kaartje kost 5 euro. The Rocking Robins brachten inmiddels vijf cd’s uit en zijn bekend van optredens in binnen- en buitenland waaronder tournees in Noorwegen. Kaarten verkrijgbaar aan de zaal of bij de bandleden; Maaike 06 54341373, Jan 06 29417066 of Hein 06 11773896.

Meer informatie bel Hein Kleine of e-mail naar: [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing