ROCKING ROBINS SLUITEN 30JAAR SPELEN AF MET MUZIEKAAL VUURWERK

Door: Ab Jenema

IJMOND - Na 30 jaar geleden te zijn gestart met een try-out in de Zeven Seas teVelsen Noord, willen The Rocking Robins het jubileumjaar met nog 2 optredens waardig afsluiten .

Deze gezonde verslaafde muzikale ziekte heeft 30 jaar gewoed zonder grote gevolgen aan te richten, en is zeker niet te genezen met pillen en medische wondermiddelen.

 

Heel wat hoogtepunten zijn in die jaren de revue gepasseerd met o.a. 5 CD's uit gebracht, 2 toernee's naar Noorwegen, TV optreden bij Veronica lifelijn, vele radio optreden, grote evenementen zoals Back to the Sixties, Bever Beat en laatst als kers op de taart de Elvis Presley show in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

 

Trots om terug te kijken naar een rijke historie, maar ook goede herinneringen bewaren bij een te vroeg afscheid van dierbaren, aan bassist Rob Spaan, drummer Piet Holleman en Suikeroom Johan Turenhout.

 

Het een na laatste optreden van dit jaar staat gepland op 2 december in het totaal gerenoveerde PODIUM-104 aan de Hoflanderweg 104, waar de echte Wijkers en fans het lopend of fietsend af kunnen doen en waar ruime parkeergelegenheid is voor bezoekers van buitenaf.

 

Die gene die naar een avondje JUKEBOX JIVE willen gaan zullen versteld staan van de metamorfose die PODIUM-104 heeft ondergaan,  wat voor de sfeer en de muziek geheel ten goede zal komen.

The Rocking Robins hebben uiteraard ook niet stil gezeten, en hebben flink gesleuteld aan het repertoire en zo hier en daar wat nieuwe ouwe krakers toegevoegd die zeker in de smaak zullen vallen.

 

Dus reden genoeg om deze datum in je agenda te reserveren, want er is rekening gehouden met de oudere hangjongeren om voortaan middag matinee's te organiseren zodat men weer op tijd naar huis kan om nog even na te genieten .

 

Kaarten zijn te verkrijgen in de voorverkoop voor €5.- bij Maaike 0654241373, Hein 0611773896, Jan 0629417066 en voor de aanvang van het optreden aan zaal voor €7.50.

De oplage is beperkt dus wacht niet te lang met aanschaffen, dan zien we jullie graag weer in het vernieuwde PODIUM-104 aan de Hoflanderweg 104 in Beverwijk voor gezellige middag matinee.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing