RODE KRUIS IJMOND GAAT DIGITAAL COLLECTEREN

Door: Ab Jenema

IJMOND - Rode Kruis IJmond doet dit jaar mee aan de landelijke collecteweek van het Rode Kruis. De collecteweek is van 21 tot en met 27 juni. Vanwege de corona-crisis is er gekozen voor een digitale collecte.

Met de opbrengst van de digitale collecte verwacht Rode Kruis IJmond extra bikes (fietsen) met AED apparaten aan te kunnen schaffen waarmee de hulpverleners snel ter plekke kunnen komen. Ook het geven van gratis EHBO les op scholen staat op de wensenlijst, evenals een nieuwe EHBO tent en een navigatiesysteem voor de Rode Kruis bus. Dit alles met als doel om mensen te helpen.

Rode Kruis IJmond is een professionele, humanitaire noodhulpverleningsorganisatie  met goed opgeleide hulpverleners. Zij verzorgen met veel plezier de hulpverlening in Velsen, Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest. Zij zijn aanwezig op evenementen, bij de vierdaagse, feestweken , festivals en sportevenementen om waar nodig hulp te verlenen. Dat kan zijn een blaar op voet behandelen tot een reanimatie uitvoeren. Tijdens de coronatijd zijn er geen evenementen. Rode Kruis IJmond zet zich in op andere wijze, zoals vervoerondersteuning bij ambulances, assistentie bij medische zorg en simpel boodschappen doen voor hulp behoevenden.

Voor alle activiteiten zijn middelen nodig. Vanaf 21 juni kunt u via deze link een donatie doen. Iedere euro telt! rodekruis.digicollect.nl/rode-kruis-afdeling-ijmond

Meer informatie over de digitale collecte  op de site van Rode Kruis IJmond www.rodekruis.nl/ijmond en via facebook.com/rodekruisijmond

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing