Rode Kruis IJmond spaart voor speciale AED’s

Door: Jan Pronk

IJMOND - De activiteiten van de vrijwilligers van Rode Kruis IJmond waren het afgelopen jaar geheel gericht op corona. Boodschappen doen, helpen in verpleeg- en verzorgingsinstellingen en assisteren bij de test- en vaccinatielocaties.

Het lijkt erop dat binnenkort weer allerlei evenementen starten en de vrijwilligers van Rode Kruis IJmond bereiden zich hier op voor. Om bij bijvoorbeeld wandelevenementen snel ter plekke te zijn is er een biketeam. Voor de fietsen van dit team wil Rode Kruis IJmond graag AED’s.
‘Voor de bikes zijn kleinere en lichtere AED’s nodig. Dit zijn behoorlijke prijzige apparaten en we hopen ze met een digitale collecte te kunnen aanschaffen. Daarnaast willen we ook graag een rek om de bikes goed te kunnen vervoeren. Ook dat is iets wat we met de opbrengst van de collecte willen doen’, vertelt bestuurslid en coördinator van de collecte Errol Diel. De digitale collecte is nog tot eind juni. Op de website en Facebookpagina van Rode Kruis IJmond kunt u een donatie doen in de digitale collectebus of via rodekruis.digicollect.nl/rode-kruis-afdeling-ijmond

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing