Roeiclinics bij Roeivereniging De Stern

Door: Ab Jenema

REGIO - Altijd al eens kennis willen maken met de roeisport? Op woensdag 30 maart, tussen 19.00 – 20.30 uur geven ervaren instructeurs roeiclinics om iedereen het gevoel van roeien te laten beleven. Deelname aan deze sportieve clinics is kosteloos.   

Roeiclinics

Op woensdag 30 maart, tussen 19.00 – 20.30 uur start roeiverenging de Stern met een serie roeiclinics. Onder leiding van een instructeur ervaar je wat het is om te roeien op het water van het Noordzeekanaal. Tijdens de clinics krijg je volop informatie en kun je de vloot van de Stern bekijken, bestaande uit onder andere Skiff’s in verschillende gewichtsklassen. Je hoeft niet heel sportief te zijn om een clinic te volgen. Ga de uitdaging aan en meld je aan via www.rvdestern.nl
Aanmelden is gewenst om je deelname te kunnen garanderen. De volgende clinics staan gepland op zondag 3 april (11.00 en 12.30 uur) en maandag 4 april tussen 19.00 – 20.30 uur.

 

De Stern

Roeivereniging ‘de Stern’ is gevestigd op het eerste Sluiseiland in IJmuiden ter hoogte van de Middensluis. De vereniging viert volgend jaar haar 60 jarig jubileum en is een kleinschalige, gezellige vereniging waar het hele jaar door wordt geroeid. De Stern biedt een gevarieerd programma van korte en lange tochten, van Amsterdamse Grachten tot de mooiste natuurgebieden. 

 

Roeien bij de Stern

In april start een 3 maanden durende introductiecursus voor beginners.  Er is de mogelijkheid 2 x per week, in de avonduren en in het weekend les te volgen. Na 3 maanden bepaal je of je blijft roeien en lid wordt. Gemiddelde leden roeien na de introductiecursus al hun eerste toertochten. Meer informatie en opgave via [email protected] of www.rvdestern.nl

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing