Rondreisjury bezoekt Filmclub IJmond

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op dinsdag 1 maart 2016 is het clubkampioenschap bij Filmclub IJmond. Een geaccordeerde jury gaat de producties van de clubleden beoordelen. Aan het eind van de avond zal duidelijk zijn welk lid zich clubkampioen van 2016 mag noemen.  

Maandenlang leven zij toe naar deze avond, waarop ze hun films aan de jury mogen vertonen. De films hebben een lengte van vier tot veertien minuten en zijn complete producties, veelal ondersteund met passende muziek. Er worden in allerlei genres films vertoond; van reportage tot documentaire en van natuurfilm tot vakantiefilm. Het bestuur van de club verwacht een spannende wedstrijd met inzendingen van hoog niveau.

Als bonus valt er voor de beste film(s) een 'uitzending' naar het grote theater te verdienen. Geïnteresseerden kunnen het clubkampioenschap bijwonen. Tevens is Filmclub IJmond op zoek naar nieuwe leden. Het bestuur wil iedere bezitter van een videocamera helpen om zijn/haar product te verbeteren. Een tikje eerzucht wordt op prijs gesteld! De clubavonden zijn op dinsdagavond in de oneven weken in wijkcentrum Prinsenhof. De toegang is gratis.

Bezoekers kunnen zich melden bij de bar van het wijkcentrum. De zaal is vanaf 19:30 uur geopend, de bijeenkomsten starten om 20:00 uur. Uitgebreide informatie is te verkrijgen bij Gerben Sinjewel, hij is te bereiken per e-mail via [email protected] en telefonisch via nummer 0251 215577. Neem ook eens een kijkje op www.filmclubijmond.nl voor meer informatie over de activiteiten van Filmclub IJmond.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing