Rookvrije Generatie Awards - Breng uw stem uit

Door: Ab Jenema

HEEMSKERK - De tennisverenigingen in Heemskerk maken kans op een Award. In 2020 hebben deze vier verenigingen het ‘rookvrij bordje’ uitgereikt gekregen van de wethouders sport en zorg. Dit betekent dat er op de parken van H.T.V Assumburg, HTV de Hulstenaar, TV de Commandeurs en HLTC Marquette niet meer gerookt wordt. Buurtsportcoach Bart Neeft van Team Sportservice Kennemerland is actief betrokken geweest bij dit initiatief. Hij heeft er samen met de vier voorzitters van de tennisverenigingen voor gezorgd dat dit doel bereikt is.

Bovenstaand initiatief is genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards. De Rookvrije Generatie Awards is een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. Samen hebben de drie gezondheidsfondsen het doel om ervoor te zorgen dat kinderen rookvrij kunnen opgroeien. Dat lukt als we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen komen rookvrij maken.

Omdat de vier tennisverenigingen in Heemskerk het afgelopen jaar hebben bijgedragen aan een Rookvrije Generatie zijn zij kanshebber voor een Award. Met deze Award zijn de tennisverenigingen een mooi voorbeeld voor andere verenigingen om ook over te gaan op een rookvrij beleid. Om deze Award te winnen kan er gestemd worden. Stemmen kan t/m zondag 7 maart. Ga naar www.teamsportservice.nl/kennemerland/nieuws/tennis-in-heemskerk-rookvrij-generatie-award en breng uw stem uit.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing