Rooswijk start met zaaltrainingen

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Honk- en softbalvereniging Rooswijk uit Velsen-Noord is gestart met de  voorbereidingen op het aankomende seizoen. Zoals elk jaar vindt de voorbereiding plaats in de zaal. Verspreid over gym- en sportzalen in Beverwijk trainen alle teams op diverse avonden. Een mooie kans om kennis te maken met de sport. 

Honk– en softbal is een laagdrempelige sport, die gemakkelijk is om te leren, voor zowel jong als oud. Heel vaak heeft iemand het al gespeeld op bijvoorbeeld de middelbare school. Nederland is ook niet zo maar een honkballand; Nederland is regerend Europees Kampioen en won in 2011 het Wereldkampioenschap. Het spelletje is tactisch, spannend en ontzettend veelzijdig. En omdat het een teamsport is, is het ook heel erg gezellig. Bij Rooswijk staat de combinatie tussen sport en recreatie voorop.

Voor het eerst sinds lange tijd beschikt Rooswijk aankomend seizoen over teams in alle leeftijdscategorieën. Toch is de club altijd op zoek naar nieuwe leden voor deze teams. Kinderen van vijf jaar oud tot en met volwassenen zijn welkom bij de club. Vanaf maart starten oefenwedstrijden en vanaf april start de competitie. Geïnteresseerden kunnen langskomen tijdens een zaaltraining, of binnenkort op het veld. Sinds het seizoen 2014 worden wedstrijden bij Rooswijk op een volledig gerenoveerd sportpark in Velsen-Noord gespeeld. Samen met de voetbal- en handbalvereniging beschikt Rooswijk over een prachtige accommodatie en velden.

Lijkt het je leuk om een training bij te wonen om te ervaren of de sport wat voor je is? Neem dan contact op met [email protected] of neem voor meer informatie over teams, trainingstijden en locaties een kijkje op www.rooswijk.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing