Route du Soleil stopt aanbod zonnepanelen

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Woensdag 31 juli 2013 is de laatste dag waarop u nog een offerte kunt aanvragen bij Route du Soleil voor het aanschaffen van zonnepanelen. Route du Soleil is een initiatief van zeventien gemeenten uit de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland en Waterland. In juni 2012 is als onderdeel van Route du Soleil een samenwerkingsverband opgezet tussen regionale installateurs, een klantenservice en een centrale inkoop. Deze samenwerking is geen bedrijf en wil dat ook niet zijn. Route du Soleil heeft als doel het stimuleren van de aanschaf van zonnepanelen door inwoners, gemeenten en bedrijven. Route du Soleil gaat wel door, maar men stopt met het huidige aanbod van zonnepanelen.

Met dit aanbod heeft het samenwerkingsverband velen geholpen bij de aankoop van zonnepanelen. Sinds de start in juni 2012 heeft de zonnepanelenbranche zich uitstekend ontwikkeld. Het aantal bedrijven dat zonnepanelen aanbiedt is gegroeid. Bovendien heeft de branche de handschoen opgenomen om tot een goede kwaliteitscertificering te komen met de Cito opleiding Zon-PV en vervolgens het keurmerk Zonnekeur. Uit ervaringen blijkt dat mensen die nu zonnepanelen willen aanschaffen veel beter in staat zijn de verschillende aanbiedingen te vergelijken en keuzes te maken dan een jaar geleden. Daarom is het voor Route du Soleil een goed moment om te stoppen met haar aanbod van zonnepanelen.

Voor inwoners uit de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland en Waterland blijft Route du Soleil zich inzetten om aanschaf van zonnepanelen te stimuleren. Kijk voor meer informatie op www.routedusoleil.nl.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress