Ruigoord Rebels in cultureel café Camille

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op zondag 25 oktober 2015 spelen de Ruigoord Rebels in cultureel café Camille. De naam van deze band is ontleend aan het kunstenaarsdorp Ruigoord, waar de band zijn oorsprong vindt. Barbara Schoevers vormt de sleutelfiguur in de band. 

Barbara begeleidt haar karakteristiek zang met haar dobro mandoline en voert je mee door met leven doordrenkte blues, up-tempo bluegrass en melodieuze country. Een optreden van de Ruigoord Rebels is altijd een gezellig feestje met liederen uit het leven zelf, van de herkenbare ups naar
de ook herkenbare downs.

Barbara wordt bijgestaan door Carlos Manso op zang en gitaar die met zijn groovy gitaarspel en tweede stem de muziek een extra dimensie geeft. Doorgaans aangevuld met Alain Eskinasi op keyboards voor de nodige swing en voor het optreden zondag zullen de uit het diepst van zijn ziel komende saxofoonklanken van Rob Berends Eskinasi vervangen.

Het optreden begint om 15:00 uur en de toegang is gratis. Cultureel café Camille is gevestigd aan de Kerkstraat 37. Kijk op www.cafecamille.nl voor uitgebreide informatie.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing