Ruim 40 Nederlandse topartiesten in A9Studios

Door: Bos Media Services

Zanger Tino Martin

UITGEEST - Ruim 40 Nederlandstalige topartiesten zullen op zondag 18 oktober 2015 tussen 14:00 en 18:00 uur voor de camera's verschijnen van het intussen populaire tv-programma 'Toppers van Oranje', dat zal worden opgenomen in de A9Studios.  

Vinzzent, Helemaal Hollands, Tino Martin, Sieneke, Peter Beense, Jaman, Alex, John de Bever, Mick Harren, Billy Dans, Wesly Bronkhorst, Hans Steiger, Ronnie Ruysdael, Gino Graus, Jeffrey Heesen en vele anderen komen zondag 18 oktober 2015 over de rode loper van de A9Studios in Uitgeest om hun nieuwste single te presenteren voor de camera's van Toppers van Oranje. Het programma, dat wekelijks zo'n 700.000 kijkers trekt, wordt gepresenteerd door Ivo Franklin.

Mini-Specials
Voor de fans van Tino Martin en Wesly Bronkhorst wordt het extra lang genieten, omdat met deze beide toppers een mini-special zal worden opgenomen.

Semi Live
De opnames van elke aflevering duren net zo lang als de uitzending duurt, hetgeen voor het publiek uiterst aangenaam is omdat het programma niet wordt onderbroken en er een constante stroom van artiesten voorbij komt.  Ook sta je als publiek dichtbij de artiest omdat de makers van Toppers van Oranje ervoor hebben gekozen geen gebruik te maken van het vaste podium in de A9Studios maar in plaats daarvan het podium in het midden van de zaal te plaatsen. Daardoor kunnen de bezoekers hun favoriete artiesten van heel dichtbij meemaken.

Maak kans op een bungalowvakantie
Iedereen die vooraf één of meerdere tickets online bestelt maakt kans op één van de bungalowvakanties met de hele familie of vriendengroep in één van de Europarcs parken in Nederland. Surf hiervoor naar de website van Toppers van Oranje: www.toppersvanoranje.tv.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing